Program de fidelizare


Incepand cu data de 15.11.2010 am pornit programul de fidelizare a clientilor nostri cu ajutorul cardului de fidelitate personalizat.Acest program este destinat atat persoanelor fizice cat si juridice, clienti fideli al magazinului nostru.In cazul in care comandati prin intermediul site-ului nostru, sau cumparati direct din magazinul nostru "TUNING SHOP" situat in ORADEA, B-dul.Gen.Magheru nr.22/A, cu ajutorul cardului aveti posibilitatea sa beneficiati de reduceri de pret substantiale.

Nu pot participa la acest program societatile comerciale care sunt (sau vor deveni) clientii nostri inregistrati in regim en-gross (distribuitori sau magazine), acestia fiind beneficiarii altor programe de reduceri pentru fidelizare.

Preturile afisate prin intermediul site-ului nostru precum si in cadrul magazinului, sunt cu amanuntul inclusiv TVA. 

Puteti intra in posesia cardului gratuit la cerere,achizitionand produse al caror cuantum pe factura sa fie de minim 200Lei inclusiv TVA la prima comanda, fara a se lua in considerare promotia din programul de fidelizare. Reducerile urmeaza sa fie aplicate la urmatoarea cumparare dupa cum urmeaza.
Reducerile de pret se materializeaza in doua feluri:

La accesorii auto.

1.Reducere instanta de 10% din pretul afisat in cazul cumparaturilor de minim 150Lei inclusiv TVA (nu fac parte din program produsele deja reduse la pret marcate cu culoare rosie,pret vechi-pret nou).

2.Reducere de 15% din pretul afisat in cazul cumparaturilor de minim 150Lei inclusiv TVA,prin acumulare de puncte de loialitate care pot fi convertite in produse gratuite.

1Leu=10Puncte de fidelitate

La piese auto.

1.Reducere instanta de 5% din pretul afisat in cazul cumparaturilor de minim 150Lei inclusiv TVA(nu fac parte din program produsele deja reduse la pret marcate cu culoare rosie,pret vechi-pret nou).

2.Reducere de 5% din pretul afisat in cazul cumparaturilor de minim 150Lei inclusiv TVA,prin acumulare de puncte de loialitate care pot fi convertite in produse gratuite.

1Leu=10Puncte de fidelitate

Exemplu calcul puncte de fidelitate:

Achizitinand produse in valoare de 157,50Lei TVA inclus, beneficiati de o reducere de 20,54Lei, care transformati reprezinta 205 de puncte de fidelitate. Aceste puncte se cumuleaza cu punctele obtinute la urmatoarele cumparaturi.

Exemplu de cumparaturi pe puncte:

A. In situatia prezentata mai sus dispuneti de 205 de puncte de fidelitate, iar produsul ales de dvs.are valoarea de 15Lei ceea ce transformat reprezinta 150 de puncte. Din cele 205 de puncte se scad cele 150 care reprezinta contravaloarea produsului si va raman disponibile 55 de puncte care vor fi cumulate in continuare la urmatoarele cumparaturi.

B. In situatia in care valoarea produsului (sau al produselor) pe care doriti sa le achizitionati transformata in puncte este mai mare decat totalul punctelor de care dispuneti la acea data, puteti achita o parte din valoarea produsului (sau al produselor) cu ajutorul punctelor iar diferenta in Lei. 

***In ambele situatii, de cumparaturi pe puncte, acestea se vor scadea din contravaloarea produsului (sau al produselor) la valoarea lor reala, fara a se aplica din nou reducere, indiferent de marimea valorii cumparaturii de la acea data.

***Punctele acumulate pe durata campaniei de fidelizare nu pot fi transformate in bani (beneficiarul cardului nu poate cere decontarea punctelor in Lei), acestea pot fi utilizate doar pentru achizitiile de produse din cadrul magazinelor noastre.

ATENTIE!

IN CAZUL IN CARE NU UTILIZATI PUNCTELE ACUMULATE INTR-UN AN CALENDARISTIC, RESPECTIV PANA LA DATA DE 31 DECEMBRIE ACESTEA SE STERG AUTOMAT DIN SISTEM, URMAND CA DE LA 01 IANUARIE SA PORNITI CUMULAREA PUNCTELOR DE LA ZERO. 

Fiecare beneficiar de card v-a fi instiintat prin e-mail in 24 de ore de la fiecare cumparare, despre valoarea achizitiei si punctele acumulate.

Datele de mai sus pot fi modificate pe toata durata programului, iar aceste modificari vor fi publicate in prezentul regulament.

Toate drepturile rezervate.

Conducerea SC CRIDEM IMPEX SRL ORADEA.